Karte univerzuma številk

Več kot napoved dogajanja v 5-tih časovnih pasovih Poletja 2024.

Unikatna zbirka 88 Kart, ki podajo napoved za tebe glede na tvoj datum rojstva in čas, ko izbereš znotraj kroga svojo karto

Povezava s tvojo usodo

Karte Univerzuma Številk so posebna zbirka 88-tih kart, kjer ima vsaka karta svoje posebno sporočilo. Te karte niso zgolj napovedi, temveč predstavljajo povezavo s tvojim datumom rojstva in trenutkom, ko izbereš svojo karto. Dogajanje, ki ga napovedujejo, je neločljivo povezano s teboj v časovnem pasu.

Vsaka karta v zbirki je:

  • Povezana s tvojim datumom rojstva (algoritem ga zazna pri vnosu izračuna za vsako Zvezdo)
  • Povezana s trenutkom, ko izbereš svojo karto (ura, minuta, sekunda)
  • Povezana z dogodki, ki se ti dogajajo in se ti bodo zgodili

Sporočila univerzuma so na voljo v treh jezikih: 🇸🇮 🇬🇧 🇭🇷.

Frekvenca trenutka, ko izbereš svojo karto, določa tvojo usodo.

Je napoved. Je smer. Je pot.

 

Odkrij skrivnosti najpomembnejšega tvojega dogajanja v 22 dneh

Vsaka Zvezda v poletju 2024 ima časovni pas 22 dni. Skupaj je 5 Zvezd. Vsaka aktivacija ti BREZPLAČNO omogoči prejemanje tvoje osebne Karte Univerzuma Številk z napovedjo dogajanja.

5x22 dni

Vsaka aktivacija Zvezde ti bo omogočila, da brezplačno prejmeš svojo Karto Univerzuma Številk z napovedjo dogajanja za obdobje 22 dni.

Gre za poseben algoritem tvojega datuma rojstva (ki ga vpišeš v izračunu pri vsaki Zvezdi) in tvoje energije, kjer določiš trenutek Usode napovedi tvojih 22 dni.

Vsaka Zvezda in vsaka karta Sporočila Univerzuma Številk sta prepleteni.

POMEMBNO: Do zaključka poletja 2024 Karte Univerzuma Številk ne bodo v prodaji. Pogoj, da pridobiš brezplačno svojo Karto Univerzuma Številk z napovedjo dogajanja, je aktivacija Zvezd v poletju 2024.

V tem videu so predstavljena navodila za dostop do Karte univerzuma številk.

Aktiviraj Zvezde kot bodo potekali časovni pasovi in odkrijte svojo karto

Ko opraviš nakup Zvezde (v poletju 2024 so 4 razdeljene v časovnih pasovih 22 dni, ter zadnja posebna peta Zvezda – združene Zvezde), prejmeš v prvem namigu povezavo do otvoritve 88-tih kart, ki se bodo vrtele v krogu (krog usode). S pritiskom na poseben gumb se boš odločil-a, katera Karta Univerzuma Številk je namenjena tebi in s tem prejmeš tudi napoved dogajanja za 22 dni oziroma za čas trajanja vsake kode Zvezda.

Tvoja izbrana karta se bo lahko shranila kot se shranijo kode.

Ker bo Karta Univerzuma Številk povezovala sporočila v kodah Zvezde, bodo frekvence preko tebi namenjenega sporočila v tvoji izbrani karti dodatno dvignile nivo čudežev, dobrega in srečnega.

Natančna navodila te bodo čakala potem, ko boš v prvem namigu s klikom na povezavo odprla-odprl SVET 88-TIH KART UNIVERZUMA ŠTEVILK. Lahko pa si navodila prebereš že TUKAJ ali pogledaš VIDEO NAVODILA.

Sporočila univerzuma so na voljo v treh jezikih: 🇸🇮 Slovenski (SLO), 🇬🇧 Angleški (ENG), 🇭🇷 Hrvaški (CRO).

Pomen in videz

Vsaka karta Univerzuma Številk je obdana s frekvencami, točkami, krogi, preseki in povezovalnimi energijami, ki oddajajo posebno energijo.

Črka K ter celoten logotip na sredini predstavljata življenje: časovni pasovi, letni časi, poti, odločitve, vetrovi in valovi, ki te vodijo skozi različne dogodke, med različne ljudi in na različna mesta v tebi in okoli tebe, ki imajo v določenem časovnem pasu poseben pomen.

Postavljajo te na sredino dogajanja.

Ker ti si svet.

Kam shraniti svojo karto

Svojo karto vedno shrani v galerijo slik, kjer si odpreš mapo z imenom Poletje 2024.

  1. Ne briši jih vse do izteka časovnega pasu poletja 2024. V mapo Poletje 2024 se shranjujejo vse tvoje karte Univerzuma Sporočil.
  2. Vračal-a se boš k njim, ko se bo poletje 2024 razpletalo, in videl-a boš jasno sliko vseh napovedi, ki bodo namenjene tebi.
  3. Lahko je zraven tudi koda aktualne Zvezde, vendar je bolje, če je Zvezda shranjena na drugem mestu.

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.