Vprašanja in odgovori

SKORAJ OSEBNO

Preden boste pogledali, glede na vašo zgodbo, kaj potrebujete, je zelo pomembno, da so skozi tekoče leto aktivirane GLAVNE KODE, ki začnejo svoje časovne pasove februarja in zaključijo decembra, saj slednje ustvarjajo izjemno moč časovnega pasu, v katerem se nahajamo, v obdobju, kjer se aktivirajo vse in več različnih točk frekvenc do uspeha.

V spodnjih primerih so kombinacije klasičnih kod. Ko je aktivirana glavna koda, je dovolj, da se soočite potem samo z eno klasično kodo zraven, razen če ni res huda situacija. Takrat upoštevajte postopek aktivacije: Glavna koda ter dve klasični.

Katero kodo naj izberem, če me partner vara?

Pomembno je, na kateri stopnji je varanje ali sum na prevaro. Če je zgodba že dlje časa v tej energiji, potem bo ena numerološka koda premalo, saj lahko odpre vašo željo, vendar je ne bo podprla kasneje.

Zato v takšnih zgodbah svetujem povezavo dveh kod: Želja in Emergency ali Želja in Spomin sreče. Prva kombinacija je umiritev napetosti in odpiranje želje. Druga kombinacija je močnejša za čas in predstavlja odpiranje želje ter vračanje in potrjevanje na nekaj lepega, kar sta imela in so spomini.

Katero kodo naj izberem, če imam pomemben izpit ali razgovor?

Če ni preveč stresa pred pomembnim dogodkom, potem izberete samo kodo Želja. Če je prisoten stres, nervoza, nemir, potem aktivirajte za uspeh kodo Želja in Emergency.

Kaj aktiviram, če si želim vrnitve osebe mojega srca? Če je zgodba trajajoča dlje časa z zastoji, vračanjem sporočil, spet tišino ali odhodom, obvezno uporabite dve povezani kodi, ki sta del vaše zgodbe. Ena koda bo premalo za popolni uspeh, saj komplicirane situacije potrebujejo več frekvenc in na različnih tarčnih točkah.

Kaj aktiviram, če sem poslovno v kolapsu?

Dobro je, da se aktivira kombinacija Emergency in Točke sreče, da se umirite vi, morda tudi nasprotna stran, če je ta energija prisotna, in se lahko potem odpre rešitev, ki se vam sama po sebi na datumu rojstva ne bi.

Kaj aktiviram, če si želim podpis pogodbe, dobrega poslovnega razgovora ali potrditve nečesa, kar je že v trajanju?

Tukaj bo popolnoma dovolj aktivacija kode Točke sreče.

Kaj aktiviram, če želim, da druga stran naredi korak?

Koda Želja in označite ali preboj dogodka ali sporočilo.

Kaj aktiviram, če se mi razpada življenje?

Zgodi se lahko tudi to, takrat je potrebno takoj opraviti aktivacijo kode Emergency in Želje, počakati nekaj dni in, če je potrebno in je povezano poslovno, finančno, dodajte kodo Točke sreče (najprej morate videti napredek s prvima dvema sami), da se uspeh lahko aktivira. Če je vaša osebna zgodba v razpadu, potem prvi dve, torej koda Emergency in Želja (počakate nekaj dni), aktivirate po potrebi, potem še Spomin sreče, da se vam zaokroži zgodba in vas potegne ven iz prepada ter se odpre pot za naprej.

Kaj aktiviram za uradne zadeve, ki imajo zgodovino in se ne rešijo?

Pri tem vprašanju je odvisno, kako je vaša zgodba postavljena, kaj se dogaja, koliko oseb ima na drugi strani vpliv. Več kot jih je, boljše je aktivirati povezane kode; Točke sreče obvezno in, če vam situacija v danem trenutku povzroča stres, potem dodajte še kodo Emergency.

Zakaj je glavna koda tako pomembna, da jo aktiviram?

 • Vsak časovni pas, kjer je potrebno aktivirati GLAVNO NUMEROLOŠKO KODO, ima znotraj trajanja posebno energijo, naj si bo da so številke v vertikali karme, usode, prepletanje s časom preteklosti, energije eklips, prehodov številk, usodnih lunacij, vzporednih linij dogajanj, več dogodkov znotraj časovnega pasu kot tiste prelomnice, ki spremenijo življenje, ali samo en dogodek, ki lahko življenje spremeni za 720 stopinj.
 • Vsaka glavna koda ima svoje ime, delovanje, energijo, vedno se povezuje na datume rojstev, na čas, na posebne zgodbe, želje, spomine, srečo, ker je vse posebno in škoda, ki se naredi, ko Glavna numerološka koda ni aktivirana, je izjemno velika.
 • Tukaj po izkušnjah zadnjih treh let največ izgubite, potem nekateri uspete vrniti, vendar za kratek čas, spet drugi ne pridejo več nazaj na tisto, kar ste si želeli, tretjim se življenje še malo bolj zakomplicira, nekateri pa po fenomenalnem obdobju doživite kolaps, ker niste imeli zaščite.
 • Morda je težko razumeti, kako vse skupaj lahko deluje na vaše zgodbe, ampak poglejte si vašo preteklost in boste videli, koliko sprememb, pomembnih za vas, se vam je zgodilo. Dobrih in slabih.
 • Če je datum rojstva postavljen v času trajanja ene izmed Glavnih kod, je dobro, potem zaščitite srečo z aktiviranjem. Če datum rojstva vibrira z nizko močjo, je nujna aktivacija, da se ne pade v prepad. Najlepše zgodbe in največji padci se zgodijo v posebnih časovnih pasovih tekočega leta.
 • Zato so takrat na voljo glavne numerološke kode.
 • Vedno ste o tem pravočasno obveščeni, datum odpiranja vrat do aktivacije, kaj prinaša, preko pisem, objav na družabnih omrežjih, kjer tudi izveste vse o kodi, njenem delovanju, moči, da ste pripravljeni.

Kdaj je dovolj aktiviranje samo 1 klasične kode ?

Ko imate dovolj jasnosti, direktno energijo želje, kjer ni preveč zapletov na dan ko vstopate v aktivacijo ( tukaj mora vsak posameznik vedeti kaj se mu dogaja ), ko potrebujete tisti dvig, ki vam odpre s pomočjo kode pot, ki je zaprta vendar res bodite pozorni, da nimate zgodbe s komplikacijami.

Če jo imate ali ste obremenjeni še z drugimi zadevami, potem svetujem aktivacijo povezanih kod.

Koda mora doseči pretočnost, ki se vam je ustavila in dlje kot je datum nepretočen več časa porabi koda, ker mora najprej prečistiti zaplet, določiti pot, ki jo navedete v izračunih in potem doseči kar si želite.

Kaj naj označim pri kodi, ki jo želim aktivirati ?

Najpomembnejše je, da sledite svoji zgodbi.

Kaj se dogaja, kaj želite da se dogaja in tukaj bodite iskreni.

Primer; Aktivirali ste željo, ker ni bilo kontakta ter ste označili preboj dogodka ali sporočilo, ker ste želeli komunikacijo. Koda vam je to aktivirala, želite nadaljevati, ker imate željo, da vstopite z osebo v partnerski odnos; aktivirate novo kodo Želja in označite odločitev ali sprememba, odvisno od tega kje ste v tej zgodbi. In ena in druga postavka sta dobri.

Vendar v kolikor je vaša zgodba zapletena, da je vmešana tretja oseba ali da je moteč faktor, da ne moreta po liniji priti do partnerstva, aktivirajte še kodo Spomin sreče, v kolikor ni v OPCIJI AKTIVIRANJE GLAVNE KODE.

Imate zagotovo ustvarjen spomin s to osebo ali več njih in se bo na dveh kodah v dvojnih kombinacijah frekvenc tarčo postavilo na dogajanje za začetek ali ponovni začetek odnosa.

Velja tudi za vse ostale kode, da vedno označite tisto kar se dogaja in kar si želite. Samo sebe poslušajte.

Ne morete zgrešiti pri določanju postavk ( obrazec za izračun ) in s tem dobrih frekvenc svoje zgodbe ali dogodka !!!

Vaš datum rojstva je vizitka za celo življenje. Aktivirane kode vam omogočajo, da dobite pretok dobrega, tisto kar si želite, zaslužite, kadar je v nekem časovnem pasu vaš datum rojstva blokiran ali pride časovni pas z veliko napornimi dogodki, ki so največkrat prelomnice.

To veste sami, če pogledate malo v svojo preteklost.

V tem je moč numeroloških kod.

Vi imate vašo zgodbo ali dogodek.

 

 

Story objave

 • Story objave so vedno v času posebni zapisi,  naj si bo, da so kode aktivirane ali ste tik pred tem, da jih aktivirate, ter vam predstavljajo dogajanje na vaših poteh. Gre za zapise dogodkov, oseb, ki so vam pomembne. Kaj katera koda ali povezane nosijo v urah ali dneh ali daljšem obdobju. Zato tukaj lahko najdete povezave z vašimi pričakovanji, željami ter najpomembnejše dogajanjem.
 • Posebni teksti v story objavah so pravzaprav vaše zgodbe, ki jih živite.
 • Info objave v story objavah so namenjene vsem informacijam, ki jih potrebujete.

Imam že aktivirano kodo ali moram aktivirati tudi glavno kodo ?

Pomembno je, da so vse glavne kode aktivirane v tekočem letu, saj slednje nosijo v točno določenih časovnih pasovih posebne dogodke sreče, ki jih brez glavnih kod ne bi doživeli in vas umikajo od prepadov ali ovir na vaših poteh. Zato je odlično kadar se katerakoli koda poveže z glavno kodo, ker to predstavlja delovanje na najhitrejši liniji in s tem vzporedno pelje vašo zgodbo na najvišjo točko uspeha. Zapomnite si, da so časovni pasovi pravzaprav najpomembnejši od vašega rojstva naprej, ker ti pasovi določajo te velike zgodbe o sreči ali žal ravno obratno. Zato je pomembnost generalno gledano aktiviranja kod vaša velika vrednost, ki vam jih potem skupaj z njimi pokažejo dogodki. 

Jaz že imam eno kodo zdaj pa si želim še eno. Je pomembno katero izberem ?

 • Vedno tudi tukaj sledite vaši zgodbi, nekaj kar se povezuje s prvo kodo, ki je že aktivirana. Tukaj so kode, ki jih lahko povežete, samo sledite temu kar si želite: https://www.numerology-code.com/trgovina

 

Jaz se odločam med dvema kodama pa ne vem katero izbrati ?

 • Samo sledite svoji zgodbi in temu, kar najprej želite, da se zgodi, tako boste najlažje sprejeli odločitev katero kodo točno sedaj potrebujete. Tukaj katere kodo so v opciji aktivacije: https://www.numerology-code.com/trgovina

V zadnjem namigu piše da mi ni potrebno aktivirati nove kode, jaz pa si jo želim ? Jo lahko aktiviram ?

 • Vedno lahko aktivirate, zadnji namig je vaša zgodba in v kolikor v sebi začutite, da jo potrebujete potem to storite. Ker intuicija vaša je vse, ne samo pri kodah, povsod v življenju. Tukaj: https://www.numerology-code.com/trgovina

Jaz imam 2 osebi v mislih, opcija pri izračunu kode, ki jo želim aktivirati pa je datum rojstva samo ene osebe. Katero izberem ?

Izberete tisto osebo, ki je vam v tistem trenutku najpomembnejša. Katera je to se morate odločiti sami.

Jaz imam problem z dediščino katero kodo izberem ?

 • Vsa področja, ki se povezujejo s poslovno-uradno-finančnim delom, pokrivajo kode Točke sreče, Želja, Emergency, odvisno kje ste v vaši zgodbi, zakaj potrebujete, potem sprejmete odločitev ali aktivirate eno ali povežete kode. Tukaj kode ki se lahko povežejo: https://www.numerology-code.com/trgovina

Blokirala me je oseba povsod. Kaj aktiviram v tem primeru ?

Odšel je. Kaj naj ?

Poslovno velike težave Kaj naj aktiviram ?

 • Obvezno kodo Točke sreče, v kolikor je vpliv tretjih oseb, ki vam onemogočajo normalno poslovanje ali imate fazo čakanja, morda umazane igre na drugi strani, aktivirajte še kodo Želja. Ta povezava je v poslovnem svetu najmočnejša kadar ni glavne kode na razpolago. Če pa glavna koda je na voljo za aktivacijo, pa obvezno njo in potem kodo Želja ali kodo Točke sreče, če je še finančna obremenitev. Včasih se morajo povezati vse tri kode. To potem mora biti vaša odločitev. Tukaj katere kode se lahko aktivirajo, sledite zgodbi v kateri ste, ko se odločate kaj potrebujete: https://www.numerology-code.com/trgovina

Zelo dolgo sem že v procesu kjer se z uradnimi dokumenti ne reši nič. Katero kodo aktiviram ?

Za uradne dokumente, ustanove je v prvi vrsti namenjena koda Točke sreče, ker gradijo frekvence te segmente, kjer se izgublja, čaka, prelaga, igra umazane igre itd. Če je v opciji aktiviranja glavna koda obvezno najprej glavno kodo, potem pa glede na dogajanje se odločite ali potrebujete še kodo Točke sreče.  Tukaj katere kode se lahko aktivirajo, sledite zgodbi v kateri ste, ko se odločate kaj potrebujete: https://www.numerology-code.com/trgovina

Jaz želim, da se odloči oseba za mene. Kaj aktiviram ?

Najprej je pomembno kje ste z vašo zgodbo. Če gre za trikotnik, ki je v trajanju že nekaj časa in se nekako ne zgodi sprememba, ki jo želite, mora biti obvezno najprej aktivirana glavna koda določenega časovnega pasu, če je v opciji aktivacije, ter dodajte, v kolikor imate s to osebo ustvarjene spomin in tukaj iščete odločitev, kodo Spomin sreče, v kolikor nujno potrebujete dogodek iz druge strani dodajte kodo Želja.

Kaj katera koda prinaša oziroma kako naj se odločim kaj aktiviram ?

 

 

 

Glavna koda določenega časovnega pasu je posebna energija frekvenc, ki jih potrebujete za uspeh, zaščito in velikokrat dogodek prelomnice, ki potem določijo vašo prihodnost.

Kdaj naj dodam še eno kodo, kako vem, da to potrebujem ?

Vedno, ko sami začutite ali da se vam premalo dogaja ali prepočasi ali imate zgodbo, kjer je teža preteklosti in posledično zastoji. Vsaka povezana koda namreč sodeluje podvojeno s katerokoli drugo kodo, ker je algoritem takšen in je izjemno pomembno za težke zgodbe, kjer se potrebuje najprej čiščenje slabega, odpiranje dobrega in pot prihodnosti, ter v vsem tem valovanju dogodki seveda, ki jih vaš datum rojstva sam po sebi ne more ustvariti, ne glede na to kako si to želite. Tukaj katere kode se lahko povežejo: https://www.numerology-code.com/trgovina

Jaz imam 4 kode aktivirane je tako ok ?

Seveda, to samo pomeni, da ste ustvarili s 4 kodami otvoritev vseh štirih strani neba, kar je posebna in specifična energija čudežev in ob zaščiti imate popolnost zgodbe na dlani ter s tem takšne dogodke. Ta kombinacija velikokrat vzporedno ustvarja še dodatno novo izjemno zgodbo, ki je nadaljevanje obstoječe zaradi katere ste se odločili za aktivacijo povezanih 4 kod.

Jaz imam 3 kode aktivirane ?

Seveda, pomeni, da ste uspeli ustvariti preko treh strani neba zaščito pred vdorom negativnih energij ali urokov ali magije, ter s tem na vse delujoče frekvence peljemo vašo najpomembnejšo zgodbo iz padca v zmago. Pomembno pri tej kombinaciji je, da se preko teh povezav umika veliko slabega, kar vas je daljše obdobje zadrževalo v neuspehu ali predolgem čakanju na dober izhod. Kot, da so bili svetli trenutki, ki niso uspeli obdržati nivoja prihodnosti.

Imam jaz karmično linijo aktivirano ?

Če se vam v zaporedju dogajajo slabi dogodki, če je vaše počutje v nihanju, predvsem pa je veliko več utrujenosti kot običajno, se vam pojavljajo nekateri vzroki neuspeha ali težav, se vaša energija ne ujema z energijo oseb s katerimi si to želite, če potrebujete veliko truda za uspeh, ki ne pride, če se vam ustvarjajo razpoke v odnosih, tudi odhodi potem ima vaš datum rojstva prehod karmičnih linij. Aktivirajte kodo ali kode, da se ustavi, ker samo po sebi se ne bo, če traja to predolgo in doživite umik teh linij in s tem vsaj en dogodek, ki si ga želite. Od tukaj potem, bo vse veliko lažje in boljše. Tukaj katere kode se lahko aktivirajo, sledite zgodbi v kateri ste, ko se odločate kaj potrebujete: https://www.numerology-code.com/trgovina

Imam izpit katero kodo aktiviram ?

Koda Želja je namenjena, da se želja uresniči, vendar je seveda potrebno tudi znanje za izpit: https://www.numerology-code.com/izdelek/zelja/

Koda Emergency umiri stres, strah, negotovost in omogoči mir v vas in jasnost: https://www.numerology-code.com/izdelek/emergency

Je dovolj, če je aktivirana samo glavna koda v časovnem pasu, ko je v opciji aktivacije ?

Dovolj, ker so v njej vse specifične frekvence, ki jih potrebujete. Kadar pa želite še več ali hitrejše dogajanje ali hitrejši umik slabega potem povežete še s točno določeno kodo, ki jo potrebujete glede na to kaj želite oziroma pričakujete naj si bo od točno določene osebe ali dogodka. Tukaj vse kode, ki so v opciji aktivacije: https://www.numerology-code.com/trgovina

Mene je strah, da se mi želja ne bo uresničila. Kaj naj ?

Če je koda Želja že aktivirana in se razvija je dovolj, če je zgodba kjer je že bilo veliko nemira in še vedno je, potem dodajte še kodo Emergency, da ne naredite napake, ki bi vas ustavila pred uresničitvijo. 

Če koda Želja še ni aktivirana to storite sedaj: https://www.numerology-code.com/izdelek/zelja/

Če koda Emergency še ni aktivirana to storite sedaj: https://www.numerology-code.com/izdelek/emergency

Ali koda Spomin sreče res pomaga da se vrne ?

 • Koda Spomin sreče ima svojo točno določene tarčne in vzporedne frekvence na osebo in spomin, ki ga aktivira ne glede na to kje ste sedaj s to zgodbo in spominom, ter ima v sebi izjemne frekvence, da se po ustvarjenem ponovnem spominu zgodi prihodnost.

Koda Spomin sreče ima že v svojem izračunu posebno specifičnost frekvenc, kjer se ustvarja energija vrnitve.

Tukaj se koda Spomin sreče lahko aktivira: https://www.numerology-code.com/izdelek/spomin-srece

Kadar potrebujete še res hiter dogodek, kar pomeni, da ste ali neučakani ali je vaša zgodba s to osebo zakomplicirana aktivirajte še kodo Želja, ker gre za popolnost dveh oseb na liniji vračanja in odpiranja spomina. Označite v kodi Želja potem sporočilo, če je tišina ali preboj dogodka, če je blokada ali sprememba, da se naredi obrat iz izgube v razgovor.

Tukaj aktivirajte kodo Želja, če je še niste: https://www.numerology-code.com/izdelek/zelja/

Poslovno je dovolj koda Točke sreče, da je aktivirana ali se potrebuje še kakšna ?

Če je aktivirana koda Točke sreče in glavna koda, ki pokriva tudi to področje v kolikor je v opciji aktiviranja je to popolnoma dovolj.

Če glavna koda ni aktivirana jo takoj aktivirajte ali ni v opciji aktivacije, potem povežite ali s kodo Želja, če potrebujete hiter dogodek ali s kodo Emergency, če je pred vami pomemben sestanek, razgovor in vas je strah ali imate v sebi negotovost, da vas umiri in odpre pot željenemu.

Tukaj kode, ki so v opciji aktiviranja: https://www.numerology-code.com/trgovina

Kaj naj če se tretje osebe vpletajo in povzročajo težave. Katera koda je primerna ?

Najprej je najpomembnejše, da je aktivirana glavna koda. Če še ni jo aktivirajte, ker glavna koda vedno s seboj prinaša posebne frekvence, ki prinaša čudeže in s tem odpira pot vam in zapira pot osebam, ki se ali preveč vmešavajo ali vam želijo slabo ali želijo zmagati.

– Če je vaša zgodba težka, dolgotrajna v tem pogledu tretjih oseb dodajte še kodo Želja zaradi hitrega dobrega dogodka in označite sprememba, da se naredi obrat: https://www.numerology-code.com/izdelek/zelja/

 

– Če glavna koda ni v opciji aktivacije, potem dodajte glede na vašo zgodbo; v kolikor je segment poslovno-uradno-finančno kodo Točke sreče: https://www.numerology-code.com/izdelek/tocke-srece

– Če je vpliv tretjih oseb na čustvenem segmentu se odločite za kodo Spomin sreče, da povežete, ker s tem odprete lep spomin, ki ga zagotovo z osebo ali dogodkom imate, ter istočasno frekvence v tej kodi vzporedno ustvarijo prihodnost: https://www.numerology-code.com/izdelek/spomin-srece

– Če vidite, da ste res v stresu dodajte kodo Emergency, ker stres velikokrat prinese tudi delovanje naših napak ali prenagljene odločitve, ki nas potem oddaljujejo od cilja:  https://www.numerology-code.com/izdelek/emergency

Vedno sledite pri aktivaciji svoji zgodbi, potem boste vse naredili prav.

Tukaj najdete ali je glavna koda v opciji aktivacije: https://www.numerology-code.com/trgovina

Čakam podpis pogodbe pa si želim, da ne bo težav, kaj naj aktiviram ?

Tukaj je pomembno aktivirati kodo Točke sreče, kar pomeni, da bodo vsi dokumenti v zaščiti in dobri realizaciji ter se bo povezovalo še na dodaten dogodek povezan v okviru tega kar želite: – https://www.numerology-code.com/izdelek/tocke-srece

Lahko tudi koda Želja, v kolikor ni nobenih nesoglasij in si želite samo še podpis brez težav in uspešen zaključek pogodbe. Označite podpis v izračunu: https://www.numerology-code.com/izdelek/zelja/

Jaz si želim da se reši največja težava. Katero kodo aktiviram ?

Glede na to kje ste v vaši zgodbi, kaj pričakujete, kaj se dogaja, kako težka je zgodba se odločite katera koda bi bila za vas. Pomembno je, da glede na težavo izberete pravo kodo ali jih povežete.

Tukaj kode in njihov opis, da vam bo lažje pri izbiri:

Glavna koda v kolikor je v opciji aktivacije jo boste našli tukaj: https://www.numerology-code.com/trgovina

Kaj pomeni sporočilo v moji kodi ?

Sporočilo v vaši kodi je vedno napoved dogajanja vaše zgodbe zaradi česar ste kodo aktivirali. Četudi morda najprej sporočila ne razumete, ga boste, ko se vam odpre dogajanje. Sporočilo je vedno personalizirano in je izračun vseh frekvenc, ki jih potrebujete za uspeh preko vaše izračunane kode do pretvorbe besedila v sporočilu vaše kode.

V kolikor imate povezane kode, preberite vsa sporočila, povežite jih, ker sestavljajo vašo zgodbo v prihodu ali dogajanju.

POVEZANO Z AKTIVACIJO IN NAKUPOM KODE

Zakaj je pomemben pravi čas aktivacije kode?

Kadar se predolgo čaka z aktivacijo izbrane kode, izgubljate ali izgubite ali ostanete tik pred uspehom (velikokrat se zgodi, da si rečete, saj je ne potrebujem, saj bo šlo brez nje, pa potem nekaj dni kasneje pride dogodek, ki vam jasno pokaže, da niste naredili prav, ko ste čakali). Čas je tisti, ki je res pomemben, zato potem v neučakanosti, ker zamudite tisti vaš idealen trenutek aktiviranja kode, delate napake, postanete nervozni in potrebujete nekaj več časa, da se vam zgodi sprememba, ki jo želite. Vsaka koda vam bo podarila, samo sebi prisluhnite, kdaj jo potrebujete. Kadar se predolgo čakate z aktivacijo, se že tako vaš slabo postavljen datum rojstva lomi pod težo dogajanja. Ne dovolite si tega, ker se potrebuje potem čas, da frekvence prečistijo slabo, da lahko odprejo pot željenemu.

Kdaj je pravi čas za aktivacijo kode?

Pomembno je, da imate vedno vse glavne kode tekočega leta, ko so na voljo, ker tvorijo v svojih časovnih pasovih najlepše zgodbe. So posebne, ker je znotraj leta nekaj takšnih obdobij, ki potrebujejo ob klasičnih numeroloških kodah tudi te posebne, drugačne, namenjene točno določenemu cilju časovnega pasu. Vedno, ko ste prišli pred oviro, zastojem, ko imate težave, ko se želje, ki jih imate, ne odpirajo v smeri kot si želite, zaradi vas ali tretjih oseb. Vedno kadar potrebujete samo preboj dogodka, kar pomeni, da vaš datum rojstva v določenem časovnem pasu ne deluje dobro, in zaradi tega se začnejo prepletati zastoji, ovire, težave. Vedno, ko ste že v problemu. Vedno, ko v problem odhajate. Vedno, ko si želite svojo srečo nadgraditi. Vedno, ko imate željo, nimate pa moči (vaš datum rojstva jo nima), da jo uresničite. 24 ur na dan vse dni v letu imate opcijo aktivacije numerološke kode, ki jo potrebujete.

Zakaj odločitev za kodo ali povezane kode?

Ker z njo pridobite vedno moč in priložnost za energijo dogodka na liniji želja, ki je onemogočena, ker vaš datum rojstva nima sozvočja s časovnim pasom in s tem nima uspeha. Ne glede na to, kako si vi želite nekaj ali nekoga, enostavno ne gre. Numerološka koda, ko je aktivirana, je tako izjemna moč spremembe in tako močna energija dogodkov, da je škoda zamuditi pravi trenutek. Sami veste, da ste v preteklosti imeli pravo osebo ali pravi dogodek, niste pa imeli potrjenega ujetega trenutka pravega časa, ker vaš datum rojstva ni omogočil pretočnosti za lepo zgodbo in se je ustavilo, izgubilo, umaknilo, zapletlo.

Kako izbrati pravo kodo ali jih povezati?

Vi poznate svoje življenje, zgodbe, vpletene osebe, ki so vam pomembne na vaši zgodbi. Vi imate želje, pričakovanja. Vi ste kreatorji, kode vam bodo samo kreacijo odprle in dokončale, kar vi sami niste uspeli. Vi imate sanje. Vi imate v nekem določenem časovnem pasu več ali manj pričakovanj. Vi imate spomine, ki si jih želite doživeti ponovno. Vi imate v sebi željo po sreči, ki se vam je umaknila. Samo temu sledite pri izbiranju in aktiviranju določene numerološke kode, potem bo vsaka koda tudi zares delovala.

Ali koda velja samo za 1 osebo?

Velja samo za 1 osebo, ker ste vi uporabnik telefona, tablice, računalnika in gre za vaše energije, ki pa jih skladno z vašimi željami zaradi moči, ki jo imate preko vseh izračunanih številk v kodi usmerja delovanje od vas-do vas in s tem ustvarjate pot do uresničitve želje. Z aktivacijo izbrane numerološke kode ali povezanih frekvenc imate dogodek, ki bi se brez aktivacije izgubil za:

 • Osebo,
 • Zgodbo,
 • Dogodek,
 • Energijo prihodnosti.

Z aktivacijo izbrane numerološke kode imate tisto priložnost, ki je drugače ne morete imeti za:

 • Popravo,
 • Poravnavo,
 • Vračanje,
 • Spremembo,
 • Potrjevanje,
 • Nadgradnjo,
 • Uspeh,
 • Napredovanje,
 • Rešitev,
 • Odločitev.

Ali koda deluje takoj po aktivaciji?

Takoj po prenosu na telefon, tablico ali računalnik, bo aktivacija opravljena in delovanje izračunane kode bo začelo svoje potovanje do vašega cilja. Zelo hitro se bo dogajalo, zato bodite pripravljeni na to, saj ima vsaka numerološka koda moč delovanja na vse, kar je shranjeno in vam pomembno v telefonu, tablici ali računalniku.

Kode nisem prejel-a. Kaj naredim?

Najprej preverite svoj email, in sicer tako, da v iskalnik vpišete Numerology-code.com in vam bo na podlagi tega poiskalo vso elektronsko pošto s tem nazivom. Preglejte svoj e-naslov (v kolikor ni kode (prvi namig) v glavnem meniju, poglejte pod promocije, posodobitve, vsiljena pošta). Če je resnično niste prejeli, nam pišite v naš asistenčni center tukaj. Svoje kode in svoje nakupe lahko kadarkoli preverite in si prenesete ozadja na tej povezavi, kjer se vpišete s svojim uporabniškim imenom in geslom.

Ali je lahko 1 koda shranjena na več mestih istočasno?

Ista numerološka koda je samo za 1 mesto, ki pa ga lahko poljubno spremenite. Prej preden zamenjate mesto, kjer bo vaša koda, mora miniti 96 ur od aktivacije, potem lahko spremenite njeno mesto, če se boste tako odločili. Energije pretoka na tisto, kar si želite, morajo biti tarčno postavljene in neobremenjene z drugimi frekvencami naprav.

Pomembno: Zgodi se v tekočem letu nekajkrat, da se lahko aktivirajo 2 isti kodi v eni napravi (gre za poseben pretok energij takrat). Vedno sledijo pravočasno posebne objave o tem, ko vstopamo v tak poseben časovni pas, in vedno prejmete o tem obvestilo.

Kako numerološka koda, ko je aktivirana, deluje na drugo osebo, če jo izberete v izračunu kode?

Nekatere numerološke kode imajo pred izračunom opcijo izbire dodatnega datuma rojstva določene osebe in se poveže pred izračunom ob vseh ostalih podatkih obeh datumov rojstva, ki sta potem KLJUČNI del numerološke kode, ter izbira, kaj želite, pričakujete od določene kode, tvorijo celoto in sestavijo zgodbo preteklosti ali sedanjosti, ne glede na to, kako zapleteno je ali nemogoče v trenutku pred aktivacijo. Vedno kadar izberete drugo osebo, se frekvence med seboj povežejo, zato se potem velikokrat zgodi, da prejmete od te osebe sporočilo, klic, željo po razgovoru, ker se na vašem datumu rojstva ustvari pretok na osebi nasproti vas, pa se energija pretoka pojavi v želji za vami.

Kaj moram narediti, ko prejmem kodo?

V prvem e-sporočilu, ki ga prejmete na svoj e-naslov, imate 3 opcije prevzema in shranjevanja vaše kode. Odločite se za opcijo, ki vam je najbližja. Prenesite si jo nato ali na telefon, tablico ali računalnik. Ko to storite, je vaša izbrana koda aktivirana in začenja delovati tam, kjer si želite, zaradi česar ste jo tudi aktivirali.

Kaj storite, ko prejmete zadnji namig za vašo kodo na svoj e-naslov?

Najprej obvezno preberete prvi del, ker vas opozori, da je kodo potrebno izbrisati iz mesta, kjer je shranjena, in morate preveriti, da ne ostane nikjer. Potem sledite napovedi dogajanja za vas, kaj vam je koda prinesla, kaj se dogaja, kaj se še lahko zgodi. Pri zadnjem namigu je res izjemno pomembno, da mu sledite v celoti.

Kako pravilno shranim kodo v telefonskem imeniku?

Če boste uporabili telefonski imenik: Slikajte kodo, pomembno je, da so vidne številke, in jo dodajte kot sliko imena. Pod ime vpišite ime kode, pod telefonsko številko pa številko kode. Shranite.

Želim naročiti novo kodo, nakup sem opravil-a že kdaj prej, zdaj pa me ne spusti naprej, ko želim zaključiti nakup. Kaj delam napačno?

Če ste prej že opravili nakup v naši spletni trgovini, ste pri nas že vpisani. Zato je potrebno, da se najprej vpišete v svoj uporabniški račun z uporabniškim imenom in geslom (na povezavi: https://numerology-code.com/moj-racun), nato pa greste v trgovino in opravite nakup. Najprej se prijavite in nato izvedite nakup kode. Obratno ne bo delovalo.

Nikakor si ne znam nastaviti kode za ozadje v telefonu, kako lahko to storim drugače?

V kolikor imate težave pri prenosu grafike kode na vaš telefon, lahko preprosto naredite posnetek zaslona grafike kode in ga shranite v galerijo slik v telefonu. Nato si lahko posnetek preprosto namestite za ohranjevalnik zaslona. Pomebno je, da je vidna številka kode in namig.

Kako ponastavim svoje geslo, če sem ga izgubil ali pozabil?

Če ste pozabili ali izgubili geslo za svoj račun na Numerology Code, lahko preprosto sledite spodnjim korakom za ponastavitev gesla:

 1. Obiščite stran za ponastavitev gesla: Kliknite na naslednjo povezavo – Ponastavitev gesla.

 2. Vnesite svoje podatke: Vnesite svoje uporabniško ime ali elektronski naslov v zahtevano polje. Poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla na vaš registrirani elektronski naslov.

 3. Preverite svoj e-poštni predal: Prejeli boste elektronsko sporočilo z naslovom “Prošnja za ponastavitev gesla za Numerology Code”. Prosimo, preverite tudi mapo z neželeno pošto, če sporočila ne vidite takoj. Počakajte vsaj 10 minut, preden zahtevate novo ponastavitev gesla, če sporočila niste prejeli.

 4. Kliknite na povezavo v e-pošti: V prejetem elektronskem sporočilu boste našli povezavo “Kliknite tukaj za ponastavitev gesla”. Kliknite na to povezavo.

 5. Vnesite novo geslo: Vnesite in potrdite svoje novo geslo v zahtevana polja in kliknite “Shrani”.

 6. Prijava z novim geslom: Zdaj se lahko vrnete na stran Moj račun in se prijavite z uporabniškim imenom ter novim geslom.

Če imate še vedno težave s ponastavitvijo gesla ali dostopom do svojega računa, se obrnite na našo podporo za stranke za dodatno pomoč.

Kaj naredim, če si kodo ne znam ali ne morem shraniti ali prenesti v telefon ?

– Lahko slikate in se obreže ( celotna slika ) ter si jo prenesete na telefon
– Lahko naredite printscreen ter si jo preneste in shranite 

Kaj naredim če se mi pokvari telefon in je na servisu v njem pa so kode ?

Če se vam pokvari telefon in ni v uporabi ter nimate opcije drugega telefona ( recimo je na servisu, ga izgubite itd.) kode pa so aktivirane tam, greste vedno v prvi namig kode ali kod, ki ste jih naročili, ker imate tam opcijo prenos na računalnik in to storite ter shranite na računalniku.
Razen opcija koda Spomin sreče je samo telefon za shranjevanje vendar v takšnih razmerah za toliko časa naj bo tudi ta koda shranjena na računalniku in potem izbrišete ko prejmete telefon.
Pomembno je da ni pretok ustavitve frekvenc predolg.

Kje izvem kaj več o numerološki kodi, ki jo želim aktivirati ali je že aktivirana ?

Vedno poglejte na spodnjih povezavah: 
– https://www.numerology-code.com/trgovina
– https://www.numerology-code.com Rubrika: Predstavitev kod, kjer imate tudi seznam katere kode se lahko aktivirajo

Kako lahko kupim kodo za drugo osebo ?

 1. Izbira kode za drugo osebo: Vsako kodo lahko aktivirate in kupite za drugo osebo. Pomembno je, da pri koraku ‘Vpis podatkov plačnika in ustvarjanje računa’ vpišete podatke in e-poštni naslov osebe, za katero kodo kupujete.
 2. Odjava z vašega računa: Če ste prijavljeni na strani https://numerology-code.com/, se pred nakupom odjavite. Za nakup kode za drugo osebo bo kasneje v postopku nakupa potrebno ustvariti nov račun.
 3. Izbor kode v trgovini: Izberite želeno kodo na https://numerology-code.com/trgovina/. Izpolnite obrazec za izračun kode z zahtevanimi podatki. Če ne poznate določenih podatkov, ker kupujete za drugo osebo, pustite ta polja prazna.
 4. Dodajanje v košarico: Po izpolnitvi obrazca pritisnite gumb “DODAJ V KOŠARICO“.
 5. Pregled košarice in nadaljevanje na blagajno: V košarici preverite povzetek naročila in, če je vse pravilno, pritisnite “Nadaljuj na blagajno“.
 6. Vpis podatkov plačnika in ustvarjanje računa: Na strani ‘Zaključek nakupa’ vpišite pod ‘Podatki plačnika’ podatke osebe, ki ji kodo kupujete, vključno z njenim e-poštnim naslovom. Ustvarite uporabniško ime in geslo za nov račun. Te podatke shranite in jih posredujte osebi, za katero ste opravili nakup, da bo lahko dostopala do aktualnih kod ali z novim računom aktivirala dodatne kode.
 7. Vnos podatkov za plačilo: Ker nakup opravljate vi, vnesite svoje podatke za plačilo (s kreditno kartico ali preko PayPal). S tem zaključite postopek nakupa.
 8. Potrditev in aktivacija kode: Po uspešnem plačilu bo oseba, za katero ste kodo kupili, prejela e-poštno sporočilo z zakupljeno kodo in navodili za njeno aktivacijo. Oseba bo lahko kodo aktivirala v skladu s priloženimi navodili.

Kam pride prvi namig po nakupu kode ?

Tako prvi kot zadnji namig vedno prejmete na svoj prijavljen e-naslov. Če ne najdete namiga v glavnem meniju, poglejte pod vsiljeno pošto, promocije, posodobitve.

 

Kaj naredim, če sem kodo plačal-a in ugotovim, da nisem dal-a pravih podatkov v izračunu, ko sem prejel-a prvi namig in videl-a kodo ?

Če se vam je to zgodilo, kodo takoj izbrišite tudi prvi namig in obvezno slikate kodo, dodate razlago ter pošljete na: info@numerology-code.com Znotraj 30 minut od prejema prvega namiga, se upošteva vaša neprevidnost. Posredujete svoje podatke za vračilo zneska kode, vključno z vašim naslovom, bančnim računom. Po pregledu, boste prejeli znesek na vaš račun znotraj 3 delovnih dni.  Vse kode, kjer se je zgodila napaka v kolikor ne bodo poslane znotraj 30 minut po nakupu, se reklamacija ne bo upoštevala.

Lahko takoj naročite novo kodo, ko ste napako ugotovili. In bodite v bodoče pozorni pri izpolnjevanju podatkov.

 

Kako pridem do kode, ki je darilo kadar je tako objavljeno ?

Vsako leto v določenem časovnem obdobju pride poseben čas ali več njih, da se ob aktivaciji 1 kode  za vas odpre opcija aktiviranja še 1 kode, ki je darilo.  O tem kdaj se bo to zgodilo ste vedno pravočasno obveščeni. Povezavo do aktivacije darila najdete vedno v prvem namigu opravljenega nakupa vaše kode, ki je pogoj, da potem darilo( drugo kodo ) lahko aktivirate.

 

Kaj so kode ?

Kode so posebne delujoče frekvence ( več jih je odvisno za katero kodo gre ) ki v svojem delovanju sprožijo napoved dogajanja, uspeh dogodka, uresničitev želenega, vaše zgodbe sreče, kjer vaš datum rojstva ne more doseči želenega. 

Ima težavo s kodo, ne najdem je ?

Če se vam pojavi ta težava, pojdite sem: https://www.numerology-code.com/moj-racun, kjer so shranjene vse vaše kode, ki ste jih kupili.

Vedno morate biti prijavljeni s svojim uporabniškim imenom in geslom.

Kako ustvarim svoje uporabniško ime in geslo ?

Tukaj najdete postopek: http://www.youtube.com/@numerologycode

Obvezno si uporabniško ime in geslo shranite, ker ga boste potrebovali.

Kako deluje koda v telefonu, če jo shranim tam ?

Koda v kolikor najde svoje mesto v vašem telefonu deluje na telefonske številke, slike, spomine, sporočila, zapise, podpise, družabna omrežja itd ter je povezana z osebo ali dogodkom, kjer imate želje, ki jih želite uresničiti.

Frekvence, potem ko brskate po telefonu, govorite, pišete, ustvarjajo frekvence z vašo izračunano kdo in zgodi se prenos na osebo ali dogodek, ki je tarčni cilj vaše sreče.

Tukaj katere kode se lahko aktivirajo, sledite zgodbi v kateri ste, ko se odločate kaj potrebujete: https://www.numerology-code.com/trgovina

Jaz ne znam aktivirati kode. Mi lahko pomagate ?

Zelo preprosto je, sledite videu, korak za korakom tukaj: http://www.youtube.com/@numerologycode, velja za vsako kodo.

Obvezno morate ustvariti svoje uporabniško ime in geslo, ter ga shranite, ker s tem dostopate kasneje tako do svojih kod kot do kode, ki jo želite aktivirati.

Kaj boste označevali v izračun je vaša odločitev, ker gre za vašo zgodbo in pričakovanja. Ko opravite nakup, prejmete prvi namig na svoj elektronski naslov, ki ga preberete in si prenesete kodo ali na telefon ali računalnik ali tablico. S tem je koda aktivirana in vaše želje so v aktivaciji dogajanja. Po preteku časa vaše kode, prejmete zadnji namig prav tako na vaš e-naslov, ki mu morate v celoti slediti, saj je tam opis dogajanja in kaj lahko pričakujete.

 

Kam je najboljše, da shranim kode ?

 • Mesto kjer bo koda našla svoje mesto, mora biti VAŠA odločitev. Predvsem je pomembno, da sledite navodilom za shranjevanje, ki jih prejmete v prvem namigu, prav tako ima vsaka koda v spletni trgovini spodaj rubriko shranjevanje kode, ker nekatere kode zahtevajo točno določeno mesto oziroma napravo.

Ali koda res pomaga ?

V kolikor naredite vse v skladu kot je za izbrano kodo potrebno, ste izbrali pravo kodo, potem frekvence aktivirajo želeno, kar vaš datum rojstva sam po sebi ne more in ste zaradi slabo postavljene energije svojih številk v datumu rojstva padli ne samo v energiji temveč v vam pomembnimi dogodki in povezanih oseb,  doživeli izgubo ali jo doživljate.

Tukaj najdete katero kodo aktivirajte in sledite samo temu kar se vam dogaja ter kaj si želite: https://www.numerology-code.com/trgovina

Kje najdem kode ?

Kode, ki se lahko aktivirajo najdete v spletni trgovini: https://www.numerology-code.com/trgovina

Prvič aktiviram kodo. Postopek ?

Video: http://www.youtube.com/@numerologycode Vsaka koda ima isti postopek

Zavrača mi kreditno kartico pa vse naredim prav. Kaj naj ?

Preverite ali ste uporabili pravilno kreditno kartico ali pay pal, imate sredstva na vaši kreditni kartici in ali ste izpolnili pravilno vse podatke. V kolikor tudi potem ne prejmete opcije uspešnega plačila, se obrnite na svojo banko. 

Samo še opomba; od 1.2.2024 opcija plačevanja preko TRR ni več dostopna.

POVEZANO Z DELOVANJEM KODE

Kaj predstavljajo glavne numerološke kode?

Izredno pomembno je, da imate v glavnih časovnih pasovih točno tisto kodo, ki je namenjena času, saj vsebuje posebne časovne in tarčne frekvence dogajanja ter s tem omogoča uresničevanje želja, odpravljanje težav, preprečevanje zastojev, zaščito, uspeh. Te kode je vedno priporočljivo aktivirati takoj, ko se časovni pas začne. Nato sledijo povezovalne kode, če imate zgodbo, v katero vstopate s preteklimi težavami. Glavne numerološke kode se vedno povezujejo s frekvencami klasičnih numeroloških kod tekočega leta in ustvarjajo posebno energijo dogajanja, ki včasih meji na čudež.

Kaj narediti, če se dogajanje po aktiviranju kode ustavi?

Če se dogajanje začasno ustavi ali imate občutek, da bi moralo potekati hitreje, prenesite kodo ali kode na drugo mesto (zamenjajte pozicije – na primer zamenjajte kodo domačega zaslona in zaklenjenega zaslona). Nato izklopite telefon za 8 minut in ga ponovno vklopite, da se energije ponastavijo. To se najpogosteje zgodi po aktivaciji kod osebam s karmičnimi prehodi ali negativno energijo usode v časovnem pasu, kjer bi brez aktiviranih kod doživeli težek padec.

Kako lahko koda deluje preko telefona, tablice, računalnika?

Odtis je ustvarjen preko vsega, kar imate shranjeno v svojih napravah. Vaše življenje, vaše želje, misli, ideje, strahovi, spomini, podpisi, slike, odločitve, številke, dejanja, sporočila, klici, razgovori. Ker se v prav tukaj skriva vse, kar vi ste, vse vaše pretekle poti in tiste, ki šele prihajajo, izračunana numerološka koda sproži kar si želite in istočasno odstranjuje ovire do njih.

Zakaj se odsvetuje čakanje z aktivacijo kode, če ste v težavah?

Ko oseba doživlja padec, niz težav brez izhoda in predolgo časa čaka z aktivacijo kode, potem je potrebno več časa, da se vzpostavi energija prvotnega stanja. Šele nato koda začne delovati na dogodek, zaradi katerega so kode aktivirane. Brez aktivacije to ni mogoče, in posledično se doživi izgubo, saj datum rojstva ne omogoča prehoda v dobro znotraj časovnega pasu.

Kdo potrebuje posebne glavne kode v časovnih pasovih?

Vsaka oseba, ki ima karmične prehode ali lekcije v časovnem pasu, bi morala imeti glavno kodo, saj ta zapre opcijo rušenja, ki je že v teku, in odpre opcijo uresničevanja želja in pričakovanj.

Kako veste, da ste v karmičnem obdobju s slabo pretočnostjo usode ali tik pred vstopom v tak časovni interval?

Karmična obdobja s slabo pretočnostjo usode ali tik pred vstopom v tak časovni interval se kažejo skozi padce, nenavadne dogodke z velikimi izzivi, zapleti pri rešitvah, umik, tišino, razhode, izgube, trikotnike, nihanje razpoloženja, napake, nervozo, strahove in vplive tretjih oseb. Takrat vaš datum rojstva blokira pretok energij, kar vodi v kopičenje negativnih dogodkov, od manjših do velikih, in ponavljanje težkih preteklih lekcij.

Kako je mogoče, da koda zares deluje?

Numerološka koda ima svoje frekvence, enako kot vaš datum rojstva in datumi drugih oseb ali dogodkov v vašem življenju. Ta energija deluje na vašo zgodbo, želje, osebe in se izraža skozi sporočila, fotografije, telefonski imenik, e-pošto, zapiske, podpise in druge podatke v vašem telefonu, računalniku ali tablici. Aktivacija kode sproži energijo, ki omogoči uresničevanje želja in odpravljanje razlogov za padce, zastoje, izgube in ovire.

Kako se lahko ponovno aktivira lep spomin?

Ponovna aktivacija lepih spominov se začne s preprečevanjem zastojev, ki so povzročili izgubo spomina v sedanjosti. Nato se aktivirajo frekvence osebe, s katero ste ustvarili spomin, saj se del te osebe še vedno nahaja v vaši napravi. Končno, energija frekvenc poveže vse, kar ste vpisali v obrazec pred izračunom kode, kar omogoči doživljanje spominov z amplitudo prihodnosti.

Fantastična energija dogajanja na osebnih zgodbah zaradi aktivacije numeroloških kod!

Posameznikove energije se pretočno povezujejo in omogočajo pozitivno dogajanje na zgodbi, z odpravljanjem zastojev in negativnih valovanj. Numerološke kode delujejo ciljno in usmerjeno, kar omogoča uresničevanje želja, odpravljanje težav ter doseganje uspeha in sreče. Vsaka koda ima svoje posebne frekvence, naloge in sporočila, ki prispevajo k ustvarjanju boljšega življenja.

Zakaj je tako pomembna numerološka koda?

Numerološka koda ima moč spreminjanja življenja in omogoča boljšo povezanost s pozitivnimi energijami. Omogoča uresničevanje želja, odpravljanje težav in doseganje uspeha na osebni ravni.

Zakaj je dobro imeti povezane kode v nekem časovnem obdobju?

Povezane kode so še posebej pomembne, če je vaša zgodba zapletena, z vpletanjem tretjih oseb, odvisnostjo od drugih ter karmičnimi vzorci. Pomagajo hitro odpraviti zastoje in omogočajo rešitve v zahtevnih situacijah, ki jih običajno ne bi bilo mogoče doseči.

Ali ima vsaka koda svojo nalogo?

Da, vsaka numerološka koda ima svojo edinstveno postavitev frekvenc in s tem tudi povezave z drugimi kodami. Medsebojno se povezujejo in omogočajo izjemen pretok energij, ki cilja na pomembne dogodke v življenju posameznika. Pri vpisu podatkov je natančnost ključnega pomena za pravilno delovanje kode.

Meni se po aktivaciji kode ne naredi sprememba ?

Najprej poglejte katero kodo imate in ali so vaša pričakovanja realna.

Ste aktivirali premalo močno kodo ?

Ste aktivirali, ko je bil zaplet vaše zgodbe že v kolapsu ?

Ste predolgo čakali na aktivacijo ?

Ste označevali v izračunu nekaj, kar ni bilo tako pomembno za rešitev ?

Ste shranili kodo kjer je navedeno da jo shranite ?

Lahko je, da za določeno področje kjer želite spremembo niso frekvence v 1 kodi v moči realizirati, ker je 1 koda premalo.

Lahko ste neučakani in včasih pozabite, da vas vsaka koda tudi ščiti pred padcem.

Lahko so vaše želje ali pričakovanja nerealna.

Lahko da je prišlo v dnevu ali dveh do prenasičenosti in ko koda prečiščuje zaplet, se lahko zgodi tudi padec z energijo.

Vendar se povrne nazaj zelo hitro, ker dobi moč dogodek,  ga pričakujete in zaradi njega se opravili aktivacijo.

POMEMBNO: Najdite v tej rubriki-vprašanja odgovori kaj naredite s kodo če se dogajanje ustavi.

Jaz ne verjamem v aktivacijo in kode popolnoma, pa si vseeno želim poskusiti ?

Vaš prenos energije odtisov vsakič znova, ko odprete telefon, brskate po njem, opravljate klice, pišete in prejemate sporočila, shranjujete slike, poslušate, berete, ustvarjate zapise, se z vašim dejanjem aktivirajo frekvence.

Ravno tako na računalniku ali tablici.

Vsaka koda ima tiste dobre frekvence v svojem algoritmu za vam najpomembnejše s katerimi potem lahko dosežete kar si želite.

Cel svet so frekvence tudi slabe, tega ne pozabite, zaradi slednjih imate padce, razhode, odhode, izgube, težka obdobja polna preizkušenj

Ko so dobre frekvence usklajene z vami, ste na največjih krilih sreče.

Dobite jih s kodami in to so potem vaše frekvence sreče ali v kolikor imate res dobro postavljen svoj datum rojstva.

Vse gre k vam in ne od vas kot se to zgodi, ko prevladajo na datumu rojstva slabe frekvence in se vam dogajajo slabe stvari.

In verjemite, da s kodami  imate samo najboljše.

Brez njih pa znajo biti krila preprosto premajhna za marsikaj kar si vi želite ali uresničiti ali popraviti.

Kako naj vem kaj naj izpolnim pri kodi ?

Pomembno je, da sledite svoji zgodbi, nekatere kode imajo tudi pogled nazaj, ker včasih frekvence potrebujejo to za uspeh, zato karkoli boste izpolnili bo prav, vendar imejte realna pričakovanja.

Kaj pa naredim če ne vem točnega datuma rojstva osebe ?

Potem to polje pustite prazno, ker se bo numerološka koda za vas frekventno usmerila preko vas na dogodek, ki si ga želite.

Glavna koda je katera koda ?

Glavna koda je zaradi posebnih časovnih pasov, vedno pravočasno najavljena s pred promocijami objav na družabnih omrežjih in tudi v posebnih pismih v kolikor ste na njih prijavljeni.

Včasih je potrebno potem kodo nadgraditi ali dodatno ponovno aktivirati, vendar ste tudi o tem vedno pravočasno obveščeni

Glavna koda je vedno v spletni trgovini, če je v časovnem pasu njena opcija aktivacije: https://www.numerology-code.com/trgovina

. Izguba telefona kako pridem do kod, ki jih imam aktivirane in niso še potekle ?

Na povezavi: https://www.numerology-code.com/moj-racun kjer se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom imate vse tako aktivne kot pretekle kode in si jih postavite na novi telefon. Čas trajanja ostane kot je napisano v kodi in zadnji namig prav tako prejmete takrat, ko čas kodi poteče. 

INFORMACIJE SPLOŠNEGA ZNAČAJA O (shranjevanje kode, pisma itd.)

Kako pravilno shraniti in aktivirati numerološke kode na različnih napravah?

Emergency 🚨
Shranite kodo v telefon, računalnik ali tablico, glede na izvor stresa, bodisi od osebe ali dogodka.

 • Telefon: Domače ozadje, zaklenjen zaslon (grafika kode kot slika, vpis kode kot dodajanje telefonske številke, ime kode kot ime v imeniku), telefonski imenik, galerija slik, ikona.
 • Računalnik: Če je stresna situacija povezana s poslovanjem, shranite kodo kot ozadje na namizju ali kot slikovno datoteko v poljubni mapi.
 • Tablica: Galerija, Android: Moje datoteke (My Files) ali File Manager, Apple: Mapa Files -> Downloads.

Točke Sreče 🍀
Shranite kodo tam, kjer imate največ dokumentov ali kontaktov, bodisi osebnih, telefonskih, ali preko e-pošte, ki se nanašajo na vašo zgodbo. Koda Točke Sreče aktivira dokumente, osebe in razgovore (pisne in ustne) ter vpliva na pot do uspeha.

 • Telefon: Domače ozadje, zaklenjen zaslon, telefonski imenik, galerija slik, ikona.
 • Računalnik: Shranite kot ozadje na namizju ali kot slikovno datoteko.
 • Tablica: Galerija, Android: Moje datoteke ali File Manager, Apple: Mapa Files -> Downloads.

Spomin Sreče 😌
Možnost shranjevanja in aktiviranja numerološke kode Spomin Sreče je na voljo samo v telefonu.
Telefon: Domači zaslon, galerija slik, zaklenjen zaslon, ikona, telefonski imenik (koda kot slika, številke kode vidne, ime kot ime kode).

Želja
Shranite kodo Želja na mesto, ki je za vas pomembno, saj frekvence delujejo s vašim delovanjem na napravi. Koda najbolje deluje na telefonu, saj vsaka aktivnost na telefonu pospeši prenos tarčnih frekvenc vaše želje. Za poslovne želje lahko shranite kodo na računalnik ali tablico.

 • Telefon: Domače ozadje, zaklenjen zaslon, telefonski imenik (grafika kode kot slika, vpis kode kot dodajanje telefonske številke v imenik, ime kode kot ime v imeniku), galerija slik, ikona.
 • Računalnik (za poslovne želje): Shranite kot ozadje na namizju ali kot slikovno datoteko.
 • Tablica: Galerija, Android: Moje datoteke ali File Manager, Apple: Mapa Files -> Downloads.

Kaj naredim s kodami, če zamenjam telefon, koda pa je še vedno v aktivaciji?

Samodejno se vam bo koda prenesla v nov telefon z vsemi ostalimi fotografijami, vi si jo boste samo ponovno nastavili za domači zaslon, ohranjevalnik zaslona, imenik ali galerijo slik. Vedno lahko dostopate do svojih kod preko svojega profila (moja koda) na spletni strani.

Ali lahko kodo odstranim prej, preden poteče?

To naj bo vaša odločitev, vendar vam odsvetujem, ker vsaka koda ima svoj čas, tudi ko se vam že zgodi nekaj dobrega ali želenega, morajo frekvence potegniti svojo zgodbo do zaključka.

Kaj se zgodi, če kodo pozabim izbrisati?

Če pozabite, takoj, ko se spomnite, to storite. Vaša izračunana numerološka koda je bila točno izračunana v času za namen dosego vašega cilja. Ko se ta cilj doseže, se v primeru, da kodo pustite, lahko ustavi pretok lepega dogajanja ali vas vrne na pozicijo pred aktivacijo.

Kako se naloži slika za ozadje na telefonu za uporabnike sistema IOS?

Odprite email “željena koda” na svojem telefonu.

Poiščite kodo “ozadje za telefon z vašo kodo”.

Če je potrebna ponovna prijava, vpišite uporabniško ime in geslo, ki ste ju ustvarili ob prvi prijavi.

Kliknite na gumb “prenesi ozadje za telefon” in pridržite, nato izberite “DODAJ MED SLIKE (ADD TO PHOTOS)”.

Pojdite v galerijo in poiščite sliko, nato kliknite nanjo in pritisnite spodnji gumb, nato izberite možnost “UPORABI KOT OZADJE ZA TELEFON (USE AS WALLPAPER)”.

Nato izberite možnost namestitve (SET) in izberite možnost, kako želite imeti shranjeno ozadje:

Nastavi kot zaklenjen zaslon (SET LOCK SCREEN)

Nastavi kot domači zaslon (SET HOME SCREEN)

Nastavi oboje (SET BOTH)

Kako se naloži slika za ozadje telefona za uporabnike sistema ANDROID?

Odprite email “željena koda” na svojem telefonu.

Poiščite kodo “ozadje za telefon z vašo kodo”.

Če je potrebna ponovna prijava, vpišite uporabniško ime in geslo, ki ste ju ustvarili ob prvi prijavi.

Kliknite na gumb “prenesi ozadje za telefon” in pridržite, nato izberite “PRENOS SLIKE (TRANSFER PICTURE)”.

Pojdite v galerijo in poiščite sliko, nato kliknite nanjo in pritisnite zgornje tri pikice, nato izberite možnost “NASTAVI KOT OZADJE”.

Nato izberite možnost namestitve, kako želite imeti shranjeno ozadje:

Domači zaslon (HOME SCREEN)

Zaklenjen zaslon (LOCK SCREEN)

Domači in zaklenjen zaslon (HOME AND LOCK SCREEN)

Ali imam lahko shranjeni 2 ali več različnih kod v eni napravi?

Na svojem telefonu, tablici ali računalniku lahko imate več različnih numeroloških kod.

S kartico mi ne gre plačati, kaj naj storim?

Pri težavah s kartico se lahko poslužite plačila s PayPalom.

Kje lahko najdem brezplačno pismo, ko je poslano ?

Brezplačno pismo vedno pride na pravilno prijavljene elektronski naslov. V koliko pisma ni v glavnem meniju, poglejte pod posodobitve, promocije, vsiljeno pošto.

Če tudi tam ne najdete pisma preverite ali ste potrdili vse podatke, ko ste se prijavili na e-novice in ali ste karkoli zamenjali mail, telefon, pa tega niste posodobili in potrdili: http://eepurl.com/gHawcL

Tako boste naslednjič prejeli brez težav pismo, tokrat žal ne.

SMS sporočila

Ko pošljem SMS mi napiše, da je neznana ključna beseda. Kaj moram narediti ?

 • Verjetno ste SMS poslali tudi pred tem kam drugam in morate ponovno napisati ključno besedo, ter potem poslati vprašanje.

Poslala-poslal sem SMS, ko je bila objava na fb zidu pa nisem prejel-a odgovora ?

Preverite pri svojem mobilnem operaterju ali imate dovoljenje za pošiljanje SMS sporočila. Ali imajo ali so imeli kakšne tehnične težave ali imate dovolj sredstev.

Poslal-a sem SMS pa nisem prejel-a odgovora. Zakaj ne ?

SMS odgovori potekajo samo kadar je objava na fb zidu ali v kolikor pošljete SMS v času trajanja objave.

Ko pošljem SMS se mi pojavijo opcije drugih imen kot ključna beseda in ne morem poslati SMS. Zakaj ?

Odgovor boste prejeli na Simpatel d.o.o., ki je ponudnik storitve SMS. Mail: simpatel.filipid@gmail.com

Se izvajajo tudi konzultacije ustne, pisne brez SMS sporočil ?

SMS je edina opcija, da prejmete odgovore, ki vas v določenem časovnem obdobju zanimajo.

Poslal-a sem SMS, nisem prejel-a odgovora pa je vseeno znesek enega SMS sporočila se računal. Zakaj ?

Vse dokler ne prejmete odgovora se vam ne računa cena 1 SMS odgovora. Prosimo obrnite se na Simpatel d.o.o., da vam bodo podali odgovor ter vedno napišite kaj se vam je zgodilo, dodajte svojo telefonsko številko iz katere ste SMS poslali: simpatel.filipid@gmail.com

Imam več vprašanj oziroma potrebujem bolj obsežno razlago kaj naj naredim ?

Na žalost so SMS odgovori kratki in tudi vaša vprašanje-vprašanja morajo biti jasna, konkretna, da potem prejmete tudi tak odgovor ( SMS ima omejeno število besed, ki jih lahko pošlje )

Ali se na SMS sporočilo lahko pošlje splošno vprašanje ?

 • Ne, ker ima SMS storitev omejeno število besed za odgovor in se na splošna vprašanja ne odgovarja.

Kaj moram narediti, če prvič pošiljam SMS vprašanje ?

Če pošiljate SMS vprašanje prvič pošljete ključno besedo KARIN na 3040, ko sprejmete pogoje sledite tekstu v objavi na fb zidu

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.