Tvoja zgodba

Loading

Vsaka nit tvoje preteklosti je del tebe

Vsako združevanje niti si ti. Vsaka barva, odtenek, prelivanje je del tebe, tvoje zgodbe. Danes, včeraj, jutri.

  • Koliko šivov je za teboj?
  • Koliko raztrganih niti?
  • Koliko ur tišine, ko so se tvoje niti v času trgale?
  • Koliko ur, ko so tvoje niti želele oditi iz pozicije, kjer šivi niso več prijeli tvojih niti?
  • Koliko sreče, ko so šivi z nitmi delovali kot eno in si v svoji popolni obleki v času in prostoru bila – bil ti?

Karmičen prehod

Smo v karmičnem mesecu prehoda usode prestopnega leta. Smo na korak do velike spremembe energije sreče po letu dni. Smo v prehodih števil in planetov. Smo v vertikali dogodkov, ki so se ti že zgodili. Smo na nekaterih nitih tvoje obleke na zadnjih šivih, da jo lahko oblečeš ponovno. Ali jo nikoli več ne.

Kje bo tvoja zgodba?

Iskala se bo in prepletala preko tišine, glasnih dni. Prinašala bo negotovost in smeh. Odnesla bo, v kolikor so kode aktivirane, tiste niti, ki so se raztrgale ali so jih drugi. Prinesla bo drugo šivanko in več svetlobe, da se bo tvoja obleka lahko ponovno sešila, če bo to tvoja želja. V tišini ali nemiru dneva, se bo aktiviral spomin na silhueto nekoč nekje.

Ko boš nekje ven iz svojega doma, boš pred seboj imel-a tisto obleko, tiste niti, tiste rešitve kako obleko zašiti, da bo postala popolna. Ko boš na telefonu, bo prišla slika. Silhueta preteklosti. Ko boš v razgovorih, se bo pojavila velika preproga osvetljena z reflektorji, ki je čakala tebe in tvojo popolno obleko. Ko bo druga stan v energiji odhajanja se bo barva identična barvi tvoje obleke preko znamenja pokazala na tvoji poti, da nekaj še ni zaključeno. Ko boš ti v odhajanju, bo energija dobra, ker so se šivi nekje v tišini preteklih tednov, mesecev, poslavljali od obleke, ki je bila nekoč popolna.

Čas je za drugo popolno obleko, drugačen kroj, barvo, drugačno linijo.

Mesec maj

Mesec vseh tistih poti, kjer se niti, tudi če so se raztrgale, izgubile, zbledele, lahko zašijejo, najdejo, osvežijo za tvojo staro ali novo popolno obleko. Še enkrat ti bo življenje ponudilo priložnost. Aktivirane frekvence imaš priložnost že pri sebi. Aktiviraj frekvence, če jih še nisi ali jih poveži, da se ti bo lahko zgodila energija tvoje popolne obleke.