Soulmate

Loading

Čas novih začetkov

Februar 2024 nosi v sebi moč prelomnice, saj se bodo njegovi dnevi in ure prepletali z mnogimi novimi začetki. Kot da bi se odpirala vsa vrata, ki so bila do sedaj le priprta. To bo čas izjemnih poravnav za marsikatero zgodbo. Aktivacije niti prestopnega leta v prestopnem mesecu bodo oživile marsikaj nemogočega. Mesec, v katerem se bo za mnoge sklenil velik krog preteklosti, bo usmeril vso energijo, barve in korake v tvojo zgodbo, ki medtem ko to bereš, nosi potencial velikega uspeha. Pluton na 0 stopinj, odpira posebno energijo dogajanja Uran na nepričakovanem dogajanju. Polna luna bo aktivirana na usodo. Smo v mesecu usode. Prazna luna bo aktivirana na dogodek usode, 3 dni kasneje se bo odprla posebna pot LJUBEZNI.

Numerološka koda Soulmate s posvetilom

Februar, mesec ljubezni v prestopnem letu, bo poseben čas, ki ga ni bilo v zadnjih štirih letih. 14.02.2024 na dan ljubezni prihaja prva glavna numerološka koda leta 2024, ki bo zaradi časa in dovoljenja univerzuma nosila veliko zgodbo Ljubezni. Vsa potovanja tvojega srca zadnjih štirih let, napačnih in pravih smeri, izgubljenih poti, tihih ali glasnih vračanj, neizgovorjenih besed, temnih globin, trenutkov sreče in padcev v njenih pasteh, bodo dobila priložnost, ki se pojavi enkrat v letu. V letu 2024 bo priložnost še enkrat zaradi prestopnega leta, tokrat pa prvič v takšni energiji po letu 2020.

Posebno posvetilo in sporočilo

Posvetilo bo osebno in bo tebi napisalo tvojo-vajino zgodbo, ki bo zajelo tako preteklost, sedanjost kot nekje tudi del prihodnosti. Osebno sporočilo v tvoji kodi bo zapis kaj tebi oseba, ki je tebi pomembna in si želiš, da je tvoja Soulmate duša ali šele vstopa v tvoje življenje sporoča. Posvetilo prejmeš, potem, ko se bo koda aktivirala na svoj e-naslov.

Potovanje srca

Tvoja zgodba, vajina zgodba, bo imela svojo odprto dlan usode. Čas, ki bo v 22 dneh določil, odločil in nato v naslednjih 11 dneh potrdil. Ciklus, v katerem se bodo Soulmate duše prepoznale, če so energije prihodnosti med dvema res takšne. Ciklus časovnega pasu izjemne priložnosti. Dolgo je ni bilo.

Morda je tvoja zgodba zdaj zgodba o čakanju, kjer so bile besede že izgovorjene, napisane, dotiki ustvarjeni, slike nekje v galeriji spominjajo in prebujajo tisto najlepše v tebi in hkrati s seboj nosijo nostalgijo, telefonska številka, ki še vedno ima prostor v tvojem telefonu, blokirane energije, vendar veš v sebi, da obstaja nevidna nit med vama; imenuje se Ljubezen, ki se bo aktivirala, ko se bodo vse frekvence dveh oseb združile na zgodbo, ki ima že svoj odtis v univerzumu.

Prepoznavanje Soulmate duš v sijoči barvi niti vajine zgodbe

Prišla bodo vsa tista priznanja, ki so že bila, pa so se izgubila. Drugače bo sedaj. Vse bo dobilo tisto mogočno sijočo barvo niti vajine zgodbe,  ki jih potrebuje v prehodu iz preteklosti v sedanjost. Morda je tvoja zgodba zdaj zgodba o iskanju, vendar nekje v sebi ne najdeš več poti, ki bi ti pokazala, da tudi za tebe obstaja tvoja Soulmate duša, ker je utrujenost pričakovanj, zmenki na hitro, obljube brez realizacije, navidezna privlačnost, ki ni imela več od tega, preko vseh tvojih korakov in dejanj preprosto izgubila tisto pomembno… Ljubezen.

Zgodba ljubezni

Mesec, ki bo imel več kot samo rdečo barvo, ki je znamenje ljubezni. Imel bo strast, vrtince sreče, objeme na vrhovih, poljube na dnevni svetlobi, priznanja v tišini noči ali sredi dneva, ko se to ne bo pričakovalo in odločitve. Takrat bodo povezale frekvence dveh oseb napisano Tvoj-tvoja Soulmate. Pripravi svoj potni list, kjer so mnogi žigi, nekateri se komaj vidijo, spet drugi imajo nasmeh ob pogledu nanj, vendar nič več od tega, ker je nekje samo eden tisti, ki ni zbledel, ki ti, ko ga vidiš povzroči valovanje v tebi.

Pripravi svoj potni list

Pripravi svoj potni list, kjer se bo ustvaril prostor za novi žig, ki bo imel posebno mesto, ne samo za danes, jutri, ampak za čas, ki bo pokazal, da so tvoji-vajini potni listi pravzaprav že od nekdaj pisali zgodbo o vaju dveh. Na dan ljubezni se bo odprla vajina pot Soulmate, če so se vajine duše nekoč že prepoznale, se bodo znotraj dveh povezanih časovnih pasov potrdile.