Zvezde

Loading

Zvezde in njihovo prostrano nebo se bodo to Poletje 2024 razpršile na čudeže. Vsaka Zvezda ima v sebi svoj sijaj, tako kot ga imate vi. Zvezde so vsa energija, ki jo potrebujete v petih časovnih pasovih prestopnega poletja 2024.

Prelomnice Leta 2024

Polovica leta 2024 je za nami, nekaj puščamo za seboj. Druga polovica leta 2024 prihaja z novimi priložnostmi. Prelomnice, ko se leto obrača na svoji poti, so vse tiste niti, ki jih še želite, jih potrebujete za najlepši odtenek vaše obleke in tiste nove niti, ki prihajajo na novo pot.

Zvezda v vsakem časovnem pasu na vašem najlepšem poletnem oblačilu, za lepe, posebne, veličastne dogodke, ima vse tiste prave šive, niti, mere, barve za vaš lahkoten, upanja poln in samozavesten korak. Za vsa valovanja, ki prihajajo. Za vse modrosti, ki jih to poletje prinaša. Za vse horizonte, ki jih v tej vaši posebni obleki morate doživeti.

Zvezda v vsakem časovnem pasu odpira vsa tista zaprta vrata, vse tiste prehojene poti, tiste, ki so imele vse in so se koraki izgubili, ustavili, zašli, neprespane noči, vprašanja, tišino, samoto, dvome v sebe, v zgodbo, v osebe nasproti vas. Zvezda v vsakem časovnem pasu spreminja svojo glavno nalogo, ker jo čas tudi spreminja. Vse pa so prepletene kot je vedno na naših poteh. To poletje na usodi prestopnega leta še nekoliko bolj.

Zvezde so vedno zaščitnice neba. 5 jih bo to poletje potrebno aktivirati, da se bo najdena, doživeta sreča obdržala ali spet našla, v zgodbi, v vas ali do vas, če je to vaš korak s katerim vstopate v ciklus prestopnega poletja 2024.

Sklop 88 Kart

V nekem trenutku življenja, obdobja, časovnega pasu, verjamem, da smo se vsi že znašli sredi vprašanj, na katere nismo prejeli odgovorov, pa smo si jih tako želeli. Velikokrat izmed vseh vprašanj je vedno izstopalo eno, kjer nas je zanimalo vse zelo direktno, nič splošno.

Tudi spraševali smo se, kaj nam hoče nekdo zgoraj povedati, razmišljali kaj bi na našem mestu naredil nekdo drug… Kolikokrat smo vsi potrebovali napoved dogajanja, morda samo smernico, namig?

Da se to ne bi več zgodilo, sem pripravila prvi poseben algoritem rituala številk univerzuma, ki vsebuje sklop 88 kart s sporočili napovedi dogajanja znotraj vsakega časovnega pasu Poletja 2024. To bo moje darilo ob aktivaciji vsake Zvezde.

Sama napoved se ne more dobiti samostojno, ker je povezana vsaka karta z vsako Zvezdo.

Vedno se bo izhajalo iz vašega rojstnega datuma, ki si ga bo algoritem že zapomnil ob vnosu podatkov za vsako Zvezdo, ter se nadaljevalo z vašo energijo trenutka, časa, minute, odločitve, ko boste ustavili gumb/izbrali karto, ko vam bo univerzum odprl pot do vašega vprašanja ali vas bo z napovedjo peljal po vaši poti samostojno.

Od sedaj naprej nikoli več ne boste čakali na odgovore, ker jih boste to Poletje imeli v obliki posebnih kart univerzuma sporočil. Sporočila v kartah so na voljo v treh jezikih: SLO, ENG, CRO.

Poletje 2024; Čas vseh tistih prepletenih srečnih zvezd, sporočil, ki jih vidim na vaši strani sonca.